Müşteri kazanmak için her türlü yola başvuruyorlar. Kanmayın derim.
Kesinlikle katılıyorum.
Telefonla test et o şekilde al süperbox sınırsız 275 tl kullanıyorum bende
Bölgende Turkcell 4.5g cekmiyorsa boşa uğraşma hocam Vodafone kullanan biri varsa orda 4.5g çekip çekmediğini test et hangisi daha iyi çekiyorsa onu al derim bunlar taahhütlü hizmet sonuçta paran 2yil boşa gitmesin kendin test et kimseye guvenme. Bu arada Türk Telekom nasıl orda cekiyormu
Kesinlikle Turkcell o bölgede çekmiyorsa bulaşmayın kendim kullandım 3-4 ay fakat 1 Mbit bile alamadığım günler oldu ve bu yüzden taahhüt ücreti ödemeden kapattırdım. Superbox bir miktar daha iyi çekiyor o da çok etki etmiyor. Baz istasyonu önemli orada sinyal yüksek bile olsa kalitesi ve yoğunluk derecesi önemli.
Benim için önemli olan yaylada da çekmesi. Yaylada Türkcell ve Türk Telekom çok kötü. Çekmiyor diyebiliriz. Ama 200 metre ilerimizde bulunan evde superbox kullanan var. Türkcell ile superbox çekim gücünün farklı olduğunu söylemesi en çok bu kafamı karıştırdı.
Redbox henüz yeni sanırım araştırdım çok şikayet konusu okumuştum forumda da mevcut.
superbox sınırsız 129 lira. bu nasıl oluyor hocam pazarlıkmı attınız telefonda ?
Evet vodafone destek konusunda çok zayıfmış. Pazarlığı fiyatta değil de kampanya süresinde yaptım

İlk konuştuğumuzda yarın akşam saatine kadar dedi. Ama düşünmek için 2 gün süre pazarlığı yaptım

Söylediği kişiyi arayarak işlem yapabileceğimi söyledi.
Turkcell Superbox
Gün içerisinde 40-50'leri görmekte. İstanbul Ümraniye merkezde bu hızlar.
Sanırım alırsam bende daha düşük olacak gibi. Bölge çok fark ediyormuş.