MitiSen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhabalar iyi forumlar öncelikle.Getir tarzı bir projeyi bulunduğum bölgede faaliyete geçiriyorum önümüzde hafta bir aksilik olmaz ise Bu süreçte iş vermek isteyenler oldu hepsinden özür diliyorum fakat nelerle uğraştığımı bir görün istedim açıkçası.Bu senenin sonunda projenin gidişatına göre 1-2 ile daha yayılmayı düşünüyorum inşallah Yaptığım harcamaları yazmayacağım çok masraf ve çok şey çıktı gerçekten oturup onları tek tek yazmaya kalksam konu uzar gider kısaca fikirlerinizi almak ve görüşlerinizi almak için açıyorum bu konuyu

1-) Bayiden Gidip Motorumuzu,sepetimizi ve motor için koruma demirlerimizi aldık. Resim
2-) @zrfblc; Hocamız ile logo hakkında konuştuk ve çok güzel bir logo çıkarttı ortaya.Kendisine buradanda teşekkür ederim Resim
3-)İlk başta turuncu-mavi 2 renk üzerinde bir logo çalışması yapmıştık (Resim1 - Resim2) Fakat babamın ve çevremdeki arkadaşlarımın yoğun isteği üzerine sadece portakal turuncusu rengi üzerinde karar kıldık. (Resim1 - Resim2)
4-)Sepetimizi turuncuya boyattık sanayide fakat aksilik ya işimiz çıktı bekleyemedik naylonda yokmuş arabaya koyarken gazete serdiler eve indirirken bir baktıkki gazete yapışmış Resim Bundan dolayı sepetimizi tekrar boyattık.Abimizde anlayışlı çıktı ikinci boyamaya para almadı.
5-)Sepetimizi @grafiking; hocam ile beraber bir giydirme yaptık.Kendisine çok teşekkür ediyorum farklı farklı bir sürü varyasyon sundu bana revize bile etmedik tekrardan teşekkür ediyorum kendisine burdan.Ertesi günde gidip sepetimizi giydirdik. Resim
6-)Bittimi bitmedi.Sepet turuncu işimizi ciddiye aldığımızı göstermek istiyoruz.Birde kask aldık anlayışlı boyacı abimize götürüp onuda turuncuya boyattık. Resim Tişört aldık onada logomuzu bastırdık resim yok şuan henüz çekmeyi unuttum dışardayım şuanda
7-)Çorum iskilipten motorumuza yan sanayi granaj aldık (orjinalleri boyatmamak için) ve aynı boyacı abimize götürüp boyattık Resim
8-) Şuan uygulamamızda hazır sayılır çarşamba günü ürün girişlerine başlayacağım.Yayınlandıktan sonrada afişleri bastırıp bilboard reklamlarını bastıracağım

Genel olarak şuan bu aşamadayım.Bir tanede instagram için bir gönderi hazırladım bulunduğum bölgede sponsorlu gönderi çıkmak için.En geç 2 hafta içerisinde başlamış olmayı düşünüyorum nasipse Resim

genel olarak motorda sepet ile beraber resimdeki gibi oldu Resim1 Resim2

Genel olarak düşünce ve görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler

Güncelleme 12.08.2020

1-) Marka tescil başvurumuz için adımımızı attık ve işlemleri başlattık.Bu konuda bize yardımcı olan @WebxGroup; hocamıza çok teşekkür ederim
2-)Bir adet daha sponsorlu gönderi için instagram post hazırladım çok hoşuma gitti birde bilboard için olanını yaptım aynı şekilde İnstagram Post - Billboard
3-)Uygulamamıza ürünleri girmeye başladık.Yaklaşık 6 bin tane ürün var tabiiki hepsini eklemeyeceğiz biraz biraz eleyereke motor ile taşıyamayacağımız şeyleri eleyerek ekliyoruz. Resim

Güncelleme 27.08.2020

1-) Uygulamamız app store tarafında onaylandı ve yayına girdi.Gördüğümüz hataları ve görselleri (App icon,ss görüntüleri) tarafında iyileştirmeler ve güncellemeler yaparak yeni sürümü onaya gönderdik.

2-)Google play mağazasınada aynı şekilde incelemeye gönderdik ve onay bekliyoruz.

Bu aşamalardan sonra uygulamaların mağaza linkleri afişlere qr olarak eklenecek ve otobüs duraklarına giydirme yapılacak.
Uygulama yayındayken bir yandan da incelemelerde bulunup nerede hata var bunlara bakıp düzeltmeler ve iyileştirmeler yapıyoruz.

Güncelleme 28.08.2020

1-) Uygulamamız Google Play mağazasında yayına girdi
gelişmeleri bekliyoruz