E-TİCARET YAZILIMI
-----------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MODA E-TİCARET - TEKSTİL E-TİCARET - BUTİK E-TİCARET - GİYİM E-TİCARET - AKSESUAR E-TİCARET
MOBİLYA E-TİCARET - KIYAFET E-TİCARET - ÇANTA E-TİCARET - AYAKKABI E-TİCARET - ÜRÜN E-TİCARET
ÇİÇEK E-TİCARET - TESETTÜRLÜ KITAFET E-TİCARET VB.
BİR ÇOK SEKTÖRE UYUMLU E-TİCARET YAZILIMI
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
R10 - Müşterilerimiz
Bi-Moda E-Ticaret (Full Açık Kaynak) Yazılımı Satın Alındı.
Mehmet Hocamız Anlayışlı ilgili ve güvenilir bir karaktere sahip. Daha öncede alışverişim sorunsuz olmuştur. Çok Teşekkürler
Script satın aldım hızlı bir şekilde kurulumu gerçekleştirdi.
Sınırsız açık kaynak kodlu satın aldım. Her zamanki gibi özkan kalitesi
Sınırsız lisans anahtarlı paket alındı. Hızlı geri dönüş kullanımı kolay ve professional bir panel.
Teşekkürler.
Sınırsız açık kaynak kodlu satın aldım. İlgisinden dolayı arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Bi-Moda E-Ticaret (Full Açık Kaynak) Yazılımı Satın Alındı.
Mehmet Hocamız Anlayışlı ilgili ve güvenilir bir karaktere sahip. kendisi bize kolaylıkda sağladı teşekkür ederim
Tek Lisans olarak yazılım satın alınmıştır. Arkadaşlar gayet ilgililer. Teşekkür ederim
Arkadaşımızdan tek lisans olarak yazılım satın alınmıştır. Kendisi gayet ilgili ve kibar bir beyefendi, hazırladığı site de ayrıca çok güzel görünüyor. Güzel bir ticaretti. Teşekkürler
Bi-moda sınırsız lisans alındı. Düzgün, kaliteli ve ilgili bir arkadaş. Memnun kaldığımız bir ticaret oldu. Hayırlı satışlar dilerim.
Elinize Sağlık Mükemmel Görünüyor.
Full Açık Kaynak Satın Alındı. İlgi ve Alakanız İçin Teşekkür ederim.
Tek domain lisans alındı ilgisi ve hızı için teşekkür ederim.
Deneme amaçlı Tek lisans alındı ilerleyen günlerde açık kaynak alınacak
Çok ilgili bir arkadaş tüm destekleri için teşekkür ederim çok yardımcı oldu
ilgili arkadaştan açık kaynak kodlu eticaret alınmıştır teşekürler
1 adet script alındı , ilgi ve alaka için ayrıca teşekkürler..
Gerçekten harika bir sistem, ayrıca arkadaş her soruma anında geri dönüş yapıyor gayet ilgili ve profösyonel başarılarınızın devamını dilerim tebrikler.
Tek domaine lisans alındı, ödem bile yapmadan kurulum yapıldı fiyatta yardımcı olundu valla helal olsun ne diyeyim
E-Ticaret yazılımı sınırsız açık kaynak olarak satın aldım. İlgi ve alakası süper teşekkür ediyorum hayırlı satışlar diliyorum.
Tasarımı hoşuma gittiği için 250 TL'lik kampanyaya dahil olarak tek alan adı lisanslı bir şekilde satın aldım. İletişim konusunda hiçbir sıkıntı çekmezsiniz emin olun.
2 adet lisans alındı. Satış öncesi ve sonrası çok ilgili her konuda yardımcı oluyor. Çok memnun kaldım
E-Ticaret yazılımı sınırsız açık kaynak olarak satın aldım hayırlı satışlar diliyorum
1 adet lisans alındı teşekkür ederim ilgili bir arkadaş
Sınırsız lisans satın alındı. Teşekkür ediyorum.
1 adet daha lisans alındı. Her konuda yardımcı oluyor çok memnunum
1 adet script alındı , ilgi ve alaka için ayrıca teşekkürler..
Lisans satın alındı, teşekkürler
Sınırsız lisans alınmıştır ilgili arkadaş
burada gördüğüm en samimi ve en işini hakkıyla yapan insan. Aklınızda soru işareti var ise hepsini itina ile gideriyor şiddetle alışveri yapmanızı tavsiye ediyorum. Sınırsız kullanım hakkı ile satın alındı
Tek Lisans olarak yazılım satın alınmıştır. Sürekli güncel tutulmasını ümit eder iyi satışlar dilerim.
Tek domain lisans Bi moda scripti satın aldım kaliteli ve ilgili bir firma teşekkür ederim.
2. kez aldık, teşekkürler.
Kadir beye hızlı sipariş ve desteklerinde dolayı teşekkür ederim
Çok ilgili satıcı memnun kaldım herkese tavsiye ederim , kurumsal firma ile çalışmak bi avantaj
BiModa scripti alındı. Çok teşekkürler. Başarılı bir yazılım...
Bi-Moda E-Ticaret Yazılımı Satın Alındı. Sağolsun Çok İlgili Satıcı Memnun Kaldım Herkese Tavsiye Ederim.
Bi-Moda E-Ticaret yazılımı satın alındı. İlgisi ve alakasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.