Konu link
https://www.r10.net/instagram/251086...garantili.html
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini düzgün yapan da var, yarım yamalak yapan da. Dolayısıyla sorunun cevabı değişken. Çekiliş ile gerçek takipçi olsa bile asla organik gelen takipçinin yerini tutmuyor.
Takipçi kitlesini elinizde tutmanız gerekiyor eğer kitleyi kontrol edemezseniz takipçilerininiz düşmesi normal.
CihanTuran92 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ,

Instagramda fenomenlerin hesaplarında yapılan , yapılacak çekilişlerle ilgili birçok ilan var. Bunların doğruluğu nedir ? Bu şekilde yüzbinlerce takipçi kasmış arkadaşlar var mı ? Tavsiye ediyor musunuz ?

Mesela 30-50 k arası takipçi için 500-1000 TL gibi rakamlar , 500k'ya kadar ise 8-10 bin TL gibi rakamlar isteniyor. Herhangi bir şekilde hizmeti alamayınca geri ödeme yapılıyor mu ?

Deneyimli arkadaşların yorumunu merak ediyorum.
Şu an yukarıda belirttiğim gibi çekilişimiz var ve takipçi olayına gelirsek sizin takşpçiyi elinizde tutmanız gerekiyor biz sadece çekiliş ile sizi takip etmesini sağlıyoruz takipçiyi elinizde tutma olayını sizin yapmanız gerekmektedir.
Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 kez katıldım daha küçük bütçelisine hiçbir faydasını görmedim hepsi geri çıktı. Gelen de beğeni yorum yapmıyor zaten
hakanbey58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de tamamen boşa para harcandığını düşünüyorum bu çekilişe katılanlar için. Etkisi neredeyse hiç olmuyor 😇
Küçük çekilişlerin çok bir etkisi olmaz ama yukarıda diğer arkadaşlara söylediğim gibi takipçiyi sizin elinizde tutmanız lazım.