Semihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani bu korona döneminde sadece vitamin eksikliği içinde ne aile hekimine nede hastaneye gidilir. Bu kadar pimpirikli olmayın, allah korusun korona kapabilirsin. Yapacağın şey basit, tükettiğin besinlere dikkat edeceksin. Kefir tüketebilirsin b12 için, c vitamini ve bağışıklık için kapya tüketebilirsin. gibi gibi. Doktorların işleri zaten bu dönemde aşırı zor, birde böyle konular yüzünden adamları meşgül etmeyin derim.

Ayrıca multivitaminler birer ilaç olmadığı için reçetesiz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Fazlasını vücud zaten kendi otomatik olarak atıyor.
Evet hocam haklısın ama gittiğim hastane 1 mahalle ötemde bulunan küçük bir hastaneydi hem corona hastalarını barındırmıyor hemde bölümlerin doktorları çalışmaya başladığı için bir sorun görmedim ayrıca hastaneye gittiğim 2 seferde içerde benim dışımda 2-3 kişi bulunuyordu. Ama düşünceniz kalabalık ilçeler için kesinlikle doğru ve uyarınız için teşekkür ederim.
Multivitamin için benim tavsiye vermem doğru olmayacağı için doktora danışmalarını önerdim çünkü bazı durumlarda ve hastalarda yan etki yapıyormuş.