Fsolitary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sesli güldüm bu duruma iphone x te bu durum kronik olmasına rağmen paralı degisiriz dediler , güncelleme ile cihazin işlemci hızlarını kısıtlayıp dünyaya rezil oldular sanki babanın sirketi hala savunuyorsun , samsunga gectim geceli telefon servis yüzü görmedi ekran yanmasını bırak devam fanboyluya
Gerçekten fanboy değilim. Yaklaşık 5 senedir iPhone kullanıyorum. 10 senelik windows pc kullanımımı da Macbook’la değiştirdim. Bu süreçte telefonumda bazı sıkıntılar yaşadım. Eski telefonum iPhone SE’de ekran esnemesi vardı. Servise verdim ekran değişimi yapılmıştı. Ama sanki o ekranı çerçeveye zorla sokmuşlar gibi duruyordu. Ekstra olarakta kulaklık jakını bozmuşlardı. Daha sonra servise tekrar gittiğimde benimle ilgilenmediler. Hemen kıdemli departmanı aradım. Kıdemli departman hem cihazın değişimini yaptırdı hem de 500 tllik Beats kulaklık verdi. Servisler para kazanma amaçlı fiyat çıkarabiliyor. Ama kıdemli departman gerçekten öyle değil. Gerçekten müşteri memnuniyeti var adamlarda. Diğer taraftan Samsung kullanan neredeyse tüm arkadaşlarım servise gittiklerinde servistekilerin cihaz için kullanıcı hatası dediklerini söyledi.