6-7 yıl boyunca ortalıkta yokken bile bu adama sallıyodular.
Yıllardır çizgisini bozmayan mclerden biri. Herkes bi grubun çatısı altında gangstacılık oynarken Norm tek tabanca şeklinde siz orp***** diyebiliyor 👑

Konu kilit parçasının sevilmeme sebebi raple yeni tanışmış fanboycukların sadece khontkar fero gibi adamlar dinlemiş olmasından kaynaklı. (Bunda tanınmış mclerinde parmağı var daha teaser çıkar çıkmaz karalamaya başladılar. Norm boşuna dememiş "Silemeyen Herkes Karalar" )

Baktığınızda bu mclerin Norm düşmanlığı başarısıyla orantılıydı ve herkesin yaftaladığı tek konu eksik etek parçası bu bana çok komik geliyor. Neden mi ?

Khontkar s**tük diye parça yayınladı klip ve sözler herşey ortada. Peki bu çok duyarlı kadın haklarını savunan mcler nerde neden bu adamla ft. Atıyolar ?

Ceza kadınlar güldürma çiçaktır, bu ülkede kadına 2. Planda davaranamazsın deyip
Manitalar hasta s***** etti bayram diyen feroyla ft. atması ne kadar samimi olduklarını belli ediyolar.

Çoğu kalemi satılık mcler. Bu arada Normun fanboyluğunu yapmıyorum. Sıkı bir rap dinleyicisiyim mesela jokeride dinlerim joker normu sevmez ama jokeride dinliyorum. Hak edene hakkını vermezsen haksız kendini haklı bilir.