Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam olayı yanlış anlamışsın ticaretimiz 1-2 saat içerisinde gerçekleşti aylar önce değil yani onun haricinde düşüncelerinize birşey diyemem örneğin @SMHMedya; arkadaşımıza ben 1 ay oldu olmadı forum paketi tasarım yaptırdım . Çok fazlasıyla memnun kaldım gerek yaklaşımı gerek tutumu olsun işlem sırasında revizeye de yardımcı oldu ben sadece içimde kalmasın ya olursa diye sordum revize konusu nasıl diye uğraştırmayacak şeylerde yardımcı olmaya çalışırım dedi bu ne demek oluyor ufak tefek yardımcı olurum ama uğraştıracak / yoracak birşey ise ücreti mukabilinde yapabilirim oluyor akli dengesi yerinde olan anlar bende bunu anlayabildim @SMHMedya; tutumuyla da ben bunu kabul ettim gittim mi revize için gitmedim gitmem de olay bunlardan ibaret sadece müşteriye karşı yaklaşımı tutumu benim keyfimi kaçırdı
Sizin başkası ile yaptığınız ticaret beni ilgilendirmez ben benim yaptığım şekilde size sunarım hizmeti, benim prensibim bu hocam ben suistimal edildiği için bu önlemi anladım gerisi için yönetim bakar karar verir iyi geceler.