Bugün bir arkadaş ile konu tasarımı konusunda anlaştık ücret konuşuldu nasıl olması istediği... ve işe başladım bitirdim. İş sonrası bana revize yapıp yapmadığımı sordu bende ona şuan revize hakkı sınırsız olduğunu ancak 1 yıl - 1 ay tabi sonrasında şuan verdiği Ücretin %50 şeklinde revize yapabilirim dedim. Bunu dememede amaç ben forum dışı çok fazla iş aldığım için örnek olarak 200 iş alıyorsam önceden Ücretsiz yapıyordum revizeleri ancak 200 kişinin yarısı revize için 3-5 ay sonra gelip değişiklik istiyordu bu keyfe keder revize isteyen kişilerin önüne geçmek için bunu ücretli yaptım zaten ihtiyacı olan kişilerin isteklerini ücretsiz yapıyordum halen. Şimdi gelelim benden teslim aldıktan sonra bu kişi bana geldi ve İŞİNİZDEN ÇOK MEMNUN KALDIM ANCAK REVİZE ÜCRETİ İSTEDİĞİ İÇİN NÖTR VERİYORUM

Kanıt :
yazdıkları beni mutlu etti memnun kaldığına sevindim ancak benim prensibim olan durumdan kaynaklı bana nötr trade vermesi yüzünden ben bunu kabul etmedim.

dedi bende bunun benim prensibim olduğunu söyledim bu konuda ondan nötr trade puanını düzeltmesini istedim ve birde benimle dalga geçti

Kanıt :

Size soruyorum arkadaşlar ben burda yanlış bir durum mu yaptım hak etmediğim bir şekilde nötr trade aldım ve hiç saygımı bozmadım o benimle dalga geçti o kişiyi söz hakkı için çağırıyorum ki sonra bana neden benden habersiz açtın demesin @emresakiiz;