Benim önerim özel yazılım ile ilerlemen.
Aktif hit getirecek hesaplama araçlarında rekabet yüksek. Makaleler ile desteklemen gerekir.
Hesaplama araçlarında yakışan bir köşeye Sıkça Sorulan Sorular, Nasıl Yapılır makaleleri eklemenin faydası olacağı düşüncesindeyim.
Ayrıca bu SSS ve Nasıl yapılır sayfalarını Google Zengin Sonuç ile yapılandırmak Seo açısından fayda sağlayacaktır. (Özel yazılımın ile daha temiz bir şekilde yapabilirsin) Bu sayfalardan hesaplama araçlarına link iç seo başarısı sağlar diye düşünüyorum.
Ek olarak kredi hesaplamalarında faiz oranı seçimi göremedim. Eğer amaç kredi hesaplama aracı ise müşterinin faiz oranını seçebilmesi gerekir. Amaç pazarlama ise kredi fiyatlamaları, uygun kredi şeklinde bir sayfa ile sunmak daha sağlıklı olacaktır. Banka verileri yanlış. Kullanıcı deneyimi açısından eksi getirisi olabilir. Bu tür hesaplamalara ödeme planı da eklemelisin. H etiketlerinden biri Kredi Ödeme Planı gibi olmalıdır. Benzer arama destekleyicisi olur.
Kredi hesaplama gibi sayfalarda hazır sayfaların olsun. Örneğin 50bin 36 ay 1.25 faiz oranı gibi. GET ile hesaplanabilen bir sayfan olsun ve forumlarda kredi muhabbetlerine ödeme planı olarak linki ekle. (bu söylediğim tüm hesaplamalar için geçerli ama kredi üzerinden örneklendiriyorum). Örneğin
siteadi.com/30000-60-ay-099-kredi-odeme-plani (gibi gibi)
Genel olarak önerilerim bunlar. Bu önerilerimde de özel yazılım ile ilerlemek daha kolay olacaktır. Umuyorum güzel sonuçlar alırsın. İyi çalışmalar.
Verdiğiniz öneriler için teşekkür ederim. Yazılımı henüz dün gece kodlamaya başladım. İskelet yapısını oluşturduktan sonra bahsettiğiniz SSS, makale, kısa açıklama alanlarıyla sayfaları zenginleştireceğim. Şuan var olan kredi hesaplama modülleri aktif olarak kalacak fakat belirttiğiniz şekilde url yapısı oluşturabileceğim
siteadi.com/30000-60-ay-099-kredi-odeme-plani yapısına benzer şablonlarda oluşturacağım.