kaizensosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatı fazla olmaz mı sizce hocam 13K'lık bir bütçe çıkardım. 13K'dan daha yüksek olacaktır bu model bence dolar kurunu da göz önüne alınca
Açıkçası benim için 2000₺ fazlalığı kabullendim. Ama risk aldığımı kabullenmek gerek dolar iyice katlanır ve extra vergiler çıkabilir, hiçbir şey olmazsa apple yüksek fiyatla çıkarabilir ama şuanda intel işlemcili mac'lere her ne kadar güncelleme gelecek dense de ben bu boyutta fiyat vereceğim bir cihazın alabilecek en uzun desteği ve güncellemeyi almak isterim, bu nedenle ben bekliyorum. Şuan için açıklanmamış olsa ve ben aldıktan sonra açıklansa kader buymuş der geçerim. Ama bunu bile bile alacağım mac 2-3 sene sonra tüm destek ve güncellemeleri kesilirse o zaman kendime sövebilirim bu nedenle beklemeyi seçtim ben. Tabii ki durumumuz biraz farklı şuanda elimdeki pc ve yaptığım iş için gayet yeterli ben mobilite için uzun ömürlü ve senelerce işlerimi görebilecek bir cihaz arıyorum. Siz ise performans yetmediği için geçmeyi düşünüyorsunuz. Bu beklemeye 1 sene kadar katlanabilir misiniz? bence ana cevap burada yatıyor.