Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim hata yaptıysam lütfen bağışlayın. İnternet varklıklarımı elden çıkarma sebebim mesleğimden ötürüdür. Ayrıca tek başıma da onca proje ile çalışmaktan yoruldum. İlgili site yada domain ile ilgilenen arkadaşlar detay için lütfen özelden yazın. Sitelerde kazanç olmadığı için detaylı yazamadım. Ödeme sıkıntı olmaz site ve domainler için fiyat teklifi de verebilirsiniz. Fiyatlarda pazarlık mevcuttur.

Domainler:
tarzbenim(.)net ------------------- ₺500 ------------ 2016 Doğumlu
eniyiyabancifilm(.)com ----------- ₺100 ------------ 2019 Doğumlu
siberteskilat(.)com ----------------₺250 ------------ Şubat 2020
sinemaktif(.)com ------------------- Lütfen Fiyat İsteyin ---------- 2016 Doğumlu

Siteler:
yatirimaraclari(.)Net -------------- ₺1250 --- Premium Tema ----- Herşey Dahil.
İçerik hepsi bu forumda satın alındı. Tamamı doğal ve şuan aramalarda sonuçlar yavaş yavaş yerini alıyor. Tek tıklama ile ₺2.99 ve ₺7.24 bıraktığını gördüm. İlgilenen arkadaşlara detaylarını atabilirim.

kolayiletisim(.)com --------------- ₺1750 ---- Premium Tema ----- Herşey Dahil.
İçerik tamamı kendim düzenleyerek girişini yaptım. Kesinlikle kopyala yapıştır yok. Bir arkadaşla ortak açtık 2 kişi içerikleri özgünleştirerek girdik. Forumda bir arkadaşa ₺100 karşılığı iç seo ayarları yapıldı. Tema Safir Rehber premium tema. Domain çoğu projelere müsait. Şuan search console dan yavaş yavaş görünmeye ve tık almaya başlamış.

kamu-haber(.)com ----------------₺150 --- Domaine bağlı premium tema da hediye verilecek.
Safir tema kullanılıyor. Sadece tema fiyatı ₺175. Şuan sertifika olmadığı için site çalışmayabilir.