flashy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TR garantili ile aralarında bin tl ye yakın fark oluyor hocam. Avantajı da var dezavantajı da. TR garantilideki kafa rahatlığı yok tabii ama her ne kadar garantili de olsa düşürüp ekranı kırsan kullanıcı hatası diyecekler. İşin bir de maddi boyutu var. Karar size kalmış, ticaret yapacağınız kişi olumsuz bir durumda hesap sorabileceğiniz birisi olmalı. Orta-Üst seviye bir telefon düşünürseniz Note 8 - Note 8 Pro iyidir (kullanıyorum) Üst düzey bir telefon için Note 9 Proyu önerebilirim. Arkadaşıma aldık, çok memnun.
Yani hocam garanti olayına çok takılmıyorum çünkü genelde tüm sorunlar kullanıcı hatası oluyor.
Teşekkürler.

xSwindLer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xiaomi telefonlarda çift sim kart yuvası oluyor. Bildiğim kadarıyla imei atıldığı zaman sadece bir tane yuva kullanılıyor, diğerini kullanmak mümkün olmuyor. Çift hat kullanacaksanız buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Evet hocam bu şekildeymiş bende duydum.
Teşekkürler.

Kumarcioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üç aydır kullanıyorum hiç bir sorun sıkıntı olmadı.
İmail attırdım çok memnunum Tavsiye ederim.
Teşekkürler Hocam.

Aliburaak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mi note 10 aldım 3300 e tr de çok pahalı. İmei sorun olmadı aldığım adam atacak
Alacağım adamda mi serisi yok sanırım redmi hepsi.
Teşekkürler.

ilyasutkum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonum yurt dışı e devletten kayıt yaptırdım hiç sorun yaşamadım Türkiye de 4000 lirayken çinden 2200 almıştım
E-devletten kayıt hem imkan yok hemde fiyat çok yüksek

hdmmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xiaomi poco f2 pro aldım 4350 ye TR de 7500 TL sadece garanti için 3150 TL fark ödemek saçma IMEI attırdım mis gibi kullanıyorum..
poco ları bilmiyorum hocam.
Teşekkürler.

volera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumdan bı arkadaştan redmi 9 pro aldım daha IMEI attirmadim ama atacak cihaz iphoneye göre daha seri ve şarjı uzun gidiyor 😍😍😍
Valla hocam biraz daha araştırayım bakalım da muhtemelen 9 pro alacağım.

gunessezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Redmi serisinden uzak durun. Mi serisi almaya özen gösterin. Global versiyon olmasına dikkat edin.
Redmi ile Mi arasındaki fark nedir hocam tam olarak.Sanırım alacağım arkadaşta sadece redmi var gibi.

zenginmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim kullandığım not 8 pro yurtdışı çok memnunum
Teşekkürler Hocam.

SEOgump adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonu ilk aldığınızda fabrika çıkışı bir kusuru yoksa aşağı yukarı garantili olanlarla eşitleniyor olay zaten. Garantili diye en ufak problemde getir değiştirelim olayı olmuyor mevcut koşullarda malum.
İkinci el fiyatı haliyle düşük olur, elden çıkarmak konusu ülkede fiyatlar tavan yapmışken normal cihazdan belki daha çabuk bile olabilir yalnız.
Yine malum sebeplerden bu tür cihazlara insanların ilgisi kayıyor, yavaş yavaş kitle de artıyor.

Xiaomi'lerde ben yaşamadım ancak bant 20 sıkıntısı diye bir detay var. O konuda uyarmışlardı beni ben de uyarayım.

Piyasada 2 tür cihaz oluyor bu yolla gelenlerde. Biri global sürüm diğeri yerel pazarlara ait Çin, Hindistan vs sürüm.
Global olmayanlarda şebeke bant 20'yi desteklemediğinden şebeke çekme sıkıntısı olabiliyormuş.

Fakat herkeste de olmamış araştırdığım kadarıyla. Kimisi evet bant 20 desteklemiyor ama çekme problemi yok diyor; kimisi tam tersi.
Sanırım kırsal alanlardaki frekans bu eksik olan olduğundan;
iyi çeken yerlerde desteklemese de sıkıntı yok.

ancak yine de şansa bırakmak yerine global sürüm almak doğrusu. bunu anlamanın basit yolu: global sürümlerde telefonun arkasında CE logosu ve model kodu geçen bir yazı oluyor.
Diğer sürümlerde arkada herhangi bir yazı yok ve CE logosu yok.
Hocam teşekkürler bilgilendirme için. Band 20 olayını ilk defa duydum uyarı için teşekkürler.

Genel olarak kameraya toz kaçma sorunundan şikayet var gibi yorumlarda bu konuda şikayeti olan var mı acaba ?
Herkese tekrardan teşekkürler.