Bu konuda baya bir kafa karışıklığı var gibime geldi...

aim_fakiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar abilerim kardeşlerim. Ellerinizde bulunan kullanmadığınız, eski olması yada yıpranmış olması sorun değildir (çalışır durumda olması yeterlidir.).
Fiyatlarınız 3.000tl üzerinde olmazsa tüm laptoplarınızı değerlendireceğim ve alacağım.
3000TL Bütçen var ve 1 adet laptop ihtiyacın mı var?
Casper tercihin ve diğer markaları da değerlendiririm mi diyorsun?
İstediğin min özellikler nelerdir... ? Eski olması mühim değil ama Core2Duo laptop'ı olan da mesaj atsın mı?
Sahibinden ve Letgo'da hiç uygun bulamadım o yüzden mi buraya yazdın? Çünkü ben 15 20 tane alıp değerlendireceksin CASPER olursa 2. el piyasası ucuz oluyor o yüzden tercih ediyorsun sanmıştım.
Konuyu ayrıntıları ve detayları arttırarak güncellersen hem sen daha az yorulursun hem de daha az insan boşa niyetlenmiş olur zaman kaybeder

HanLue35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşım 27
İyi düşün. Kafanı karıştırmak istemem fakat casper bir ekran kartı markası. Ekran kartı üreten firmadan laptop alınmaz Bkz.(Casper Isınma sorunları)
Lütfen yalnış anlama. Lenovo, Asus
Casper Hangi ülkenin ekran kartı markası? Hayır işin kötüsü bildiğim kadarı ile Casper Ekran kartı da yok... Ya ben çok cahilim yada çok enteresan olaylar dönüyor bu konunun altında
Burası r10 değil miydi ??
CASPER'ı SAVUNMUYORUM Bu arada yanlıs anlasılmasın Isınma problemi olur genelde... 2.El piyasası düşüktür, Güvenilmez marka damgası yemiştir çünkü fakat yerli malıdır yada yerli toplama / yerli üretim artık ne derseniz. Dolayısı ile hep bir şans vermek gerek...
Nitekim CASPER bir bilgisayar (ve yan ürünleri) markasıdır...
G900 'den memnun olan bir çok kişi var mesela...

Ama yerli de yerli derseniz, MONSTER alın =)