Merhabalar. Kripto para dünyasına girmek istiyorum, araştırdım ettim ama tam kafamda oturmadı. Bilgisi olan arkadaşlar anlatabilir mi? Yada tavsiye edeceğiniz bir video/eğitim varsa çok çok iyi olur
Öncelikle kripto para alırken ve satarken nasıl dah az komisyon öderim ne kadar öderim diye araştırmakla başlayabilirsiniz.
Paribu, BTCTurk, coinbase, binance gibi borsalarda olsun nerede olursanız olun kripto para alırken komisyon ödersiniz. Burayla başlamanızı önermemin sebebi bir borsaya üye olmak zorundasınız. ve üye olurken avantajı olan varsa oradan olun ki ömür boyu avantajlı al sat yaparsınız.
Örnek veriyorum btc almak istediniz, yüksek miktarda aldınız ve komisyonu 1000 tl tutuyor diyelim. Paribu'da da 1000 TL dir, BTCTürk'te de 1000 tldir bu. Ancak benim referansımla Binance'den aldığınızda %20 komisyon indiriminiz olur. ve 1000 tl yerine 800 tl ödersiniz 200 tl komisyondan kar edersiniz. Her alım*satım işlemlerinde %20 komisyon indiriminden faydalanırsınız. İmzamda %20 indirimli link mevcut. Binance'e üye olursanız referansımla, geri kalan her konuda yardımcı olurum seve seve.