Forumda arama yaparsanız sonuç bulabilirsiniz bence, daha önce 3 4 kez böyle konu açıldığını görmüştüm.
Not Ben bilmiyorum
aradım birçok konuya baktım genelde kağıt fatura ile kesilmiş onda sorun yok zaten öyle kesilirde bende kağıt fatura bastırmadım e-arşivden kesmem gerekiyor.
11111111111 yaz vergi numarasına çok farketmez o bu muhasebeciler de hiçbir şey bilmiyor , her şeyi bizden bekliyor ee sana niye para veriyorum ben o zaman işinin hakkıyla yapan da çoktur ama bize denk gelenler böyle malesef.
Kaç para geldi?
E fatura olması gerekli değil.
Gelen para yurtdışı gelir ise KDV siz yurtiçi ise kdvli keseceksin. Rakama KDV dahil.
Şahıs şirketiysen zaten vergi numaran da var. Eğer fatura koçanın yoksa kırtasiyeden alıp kaşe imza basıp noterden onaylatabilirsin.
İlk fırsatta muhasebecinden kurtul.
Google in vergi numarası standart, eski hesabındaki ödeme dekontlarında görebilirsin.
Google Ireland Limited
Gordon House
Barrow Street
Dublin 4
Ireland
VATIE 6388047V
çok teşekkürler hocam cevaplar için kağıt faturam yok noterle falanda uğraşmak istemiyorum miktar sadece 200tl çünkü. Daha önce 2 bin tl gibi bir rakam geldiği için incelemeye alınmıştım birdaha bunu yaşamak istemiyorum 1 tl gelsede kesicem faturasını.
vergi numarası
VATIE 6388047V bu mu oluyor hocam