Emreloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasal sureci ortada hocam vergi levhası yok iş sozlesmesi yok dolayısıyla elle tutulur bir belge yok mahkemede sonuç alamaz gibisiniz bence o kişi ile son kez konuşun bilmem şu tarihe kadar ödeme almaz iseniz hesap kapatılır vs.
Hocam sizin dediğiniz şekilde "tehdit" olur. Ben insanları tehdit ederek paramı alma peşinde değilim. İş sözleşmesi yok ama sonuçta orta da bir yazılı anlaşma var. Bu neden yeterli olmasın ki? O zaman biz iş yapanlar ilk iş sonra ödeme ile iş yapalım,ardından bize ödeme geçmesinler. Ve biz haksız olalım. Bu tamamen devlet kanuna göre de saçma olacağına eminim. Değerli yorumun için teşekkür ederim.

melisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasal süreç olmaz diyen arkadaşlara kulak asmayın lütfen . Konuşma kayıtlarınız var ise verin savcılığa nitelikli dolandırıcılıktan . Savcı size senin niye vergi levhan yok diyemez . Vergi levhanız var mı ? Diye sorar . Sizde makul bir şekilde açıklama yaparsanız . Henüz işim tam oturmadı , iş kapasite mi görmek istedim . Ticaret miktarına göre şahıs şirketi kurup ilerleyeceğim dersiniz . ************** ayrı , vergiye tabii olmama ayrıdır siz hakkınızı aramak ve dolandırıldığınızı düşündüğünüz için oradasınız . Kimse size vergi açılışınız yok dolandırılmakta haklısınız demez ☺ Kanıtlanırız , konuşmalarınız çok önemli ki bence ticaret olduğunu ispatlayacak muhakkak delilleriniz vardır . Sayfa kapatma gibi bir girişime girmenizi önermem zaten niyetiniz o değil anladığım kadarı ile . Savcılığa verin . Verdiğini ifade tutanağının çıktı resmini bayana atın . Aynı gün ödemeyi atacağına eminim . Geçmiş olsun ☺
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Bende sizin söylediğiniz gibi düşünüyordum çok sağolun.