Hocam bende seni iyi anlıyorum saldırı engelleme hususunda %90 a yakın başarı sağlanabilir tabiki bu bilgi birikimi ve sürekli izleyerek müdahale ile olur. Bu izleme ve müdahale de zaman ve maliyet demektir.
Bu hizmeti sunacak kişi için örneğin reklam veren aylık 50 bin tl adwords a ödüyorsa bi 50 bin de bu işi izleyecek Reklamcıya ödemesi gerekir ki adam otursun izlesin müdahale etsin. Diğer türlü 50 bin tl lik reklam verip reklamcıya ayda 2000 tl vermek istendiğinde başarı maşarı olmaz o 2000 tl sadece reklamın, reklamcının hesabından yayınlanma kirasından ibaret olur.
İşte bunu bizim ülkemizde anlatamazsın reklam verenlere. Adamlar 2300 tl maaş vereyim de gelsin buraya bi masa koyalım burda bizim adwords a baksın kafasındalar. İyi bir adwords uzmanı zaten günlük 10 bin tl kazanıyor kendi hesabına çalışarak adwords bilgisini farklı alanlarda değerlendirerek. Esnaf halen 250 tl ye bize site yaparmısın kafasında olduğu sürece bu işler zor. Allah yardımcınız olsun.
Eğer sen geliştirdiğini iddia ettiğin sistemle saldırıları önleyebiliyorsan bunun ücretlirmesi "minimum 30 bin tl aylık reklam bütçesi ile çalışıyoruz, reklam bütçeniz kadar da biz hizmet bedeli + kdv alıyoruz" şeklinde olmalıdır. Diğer türlü zamanını çöpe atmaktan başka bişey olmaz zaman önemli hocam.
Saygılar.
Sürekli izleme bir yada iki hesabı kontrol eder yönetebilirsiniz. Saldıranlar insan gücü ile değil botlarla saldırdığına göre bizimde aynı şekilde çözüm üretmemiz lazım. Son birkaç düzenleme ile çözüme çok yakın olduğumuzu düşünüyorum. birkaç güne kadar iyi haberler vermek istiyorum

% 60-70 başarıyı %90 ların üzerine çıkarmak üzereyiz. Hemde sıfır insan gücü ile.