Sadece ağızdan alınan yeterli olsaydı neden bu zamana kadar test yaptıran herkesin burnuna soktular diye sorarlar adama ama net bilgim yok sadece yorum. Geçmiş olsun.
Teşekkürler bende anlamadım hocam herkese böyle yaptılar.
Hocam yine çubuk aynı mıydı bildikleriniz ile bende ve ailemde hem ağız hem burun alındı tanıdığım herkese bu şekilde yapıldı. Geçmiş olsun bildiğim kadarı ile sorum var katagorisinde sağlık ile ilgili konu açmak yasak
Evet aynı çubuk hocam . Yanlış yerdeyse konu taşınabilir .
Yok hocam normal tv de internette gördüğümüz çubuklarla aynı videodakinden değil
pcr testi olarak geçiyor hiçbir test %100 doğruluk vermiyor, akciğer filmi çektirmek bunun için en güvenilir çözüm sanırım. covid servisinde çalışan yakınımdan aldığım bilgidir.
Bende öyle duydum ama en güvenilir pcr testi diye duydum bende kan testi ve akciğer filmi kesin sonuç vermiyormuş hatta grip vs olabilirsen akciğer filminde grip varsa covid sanilabiliyormus
Testi ayrı dert, hastalığı ayrı dert, hasta olunca tedavi olması ayrı dert, yoğun bakım ünitesine gitmek ayrı dert, sağlık raporu almak ayrı dert, evde izole olmak ayrı dert, maske takmak ayrı dert.
Aynen hocam vallaha doğru düzgün dışarı çıkmıyorum kaç aydır işte eve gelen birisi yüzünden düştüğünü durum bu.
daha tedavisi bulunmamis bi hastaliktan soz ediyoruz hic bi test %100 dogru sonuc vermiyo bence
Bencede öyle hocam bakalım inşallah bir sorun olmaz