CouRaege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devlet aldığımız nefese de ortak vergi verginin vergisi onunda vergisi bugün araç 530k vergisi 1.5m 1 sana 2 bana
bence devlet bilmem kaç milyon milyar yazılımcı projesi vs diye uğraşacağına aylık belli bir gelire kadar gençlerden vergi almamalı. İnternetten para kazanan adam zaten kendini geliştirir, kazandıkça da emek verir, yetişir. Yazılım öğrenmek isteyen de öğrenir, yetiştirir kendini. Birkaç oyun firması para kazanınca biz bu sektörü şeapalım biraz sonra da çökeriz üstüne kafasındalar şimdi benim gördüğüm. Dünya kadar öğrenci adam var 3 kuruş adsense geliri elde edicem diye uğraşıor adam zor bela bişi yapıyor sen kalkıp getir bana ver birazını da diyosun. Kaldı ki sen o gençlere istihdam yaratamıyorsun, kaliteli bir eğitim veremiyorsun, torpilinin dönmediği kurum yok, umudu kalmamış gencinin. bi yer bulmuş kendine zor bela bi asgari ücret kazanıyor, ona da vergi bilmem ne diye çöküyorsun. Çok büyük meblalar kazananlar var amenna onlardan al ama üç kuruş kazananın da peşine düşmezsin.

Bu arada forumda adsense geliri vergi şikayetlerinden okuduğum kadarıyla biliyorum meseleyi şimdiye kadar adam gibi hitli sitem olmadı