Merhaba, açtığım konu üzerinden kendisiyle anlaştık. 1 ay ücretsiz hosting sağlayacaktı. Kişisel bilgilerimle sitesine üye olup hizmeti oluşturdum, hosting hesabımı açtı.

Gerekli yazılım, Google Ads reklam harcamalarını yaparak projeyi faaliyete geçirdik. Google Ads reklamlarımız yayındayken dün account suspend yedi. Arkadaşa ulaştım, fatura onaylanmadığı için otomasyon suspendlemiş dedi ve özürlerini ileterek unsuspend etti. Şu an bir bakıyorum yine suspend.

Ben arkadaştan hosting sponsorluğu almadım. 1 ay sonrasında devam edecektim. İlk ay ücretsiz hosting vermek demek, ciddiyetsiz iş yapmak anlamına gelmiyor. Zaten benim amacım ücretsiz hosting kullanmak değildi. Konu içeriğinde de görüleceği üzere sunucu performansını 1 hafta denemek isterken, 1 ay sağlayabileceğini söyleyen kendisidir. Şu an Google Ads reklamımdan dolayı fazlasıyla zarardayım.

Kendisinden şikayetçiyim ve bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Özel mesaj konuşmaları durmakta, inkar edeceğini sanmıyorum ancak istenirse printscreen dahilinde konuya ilave edebilirim.