Morpheuss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orada bulunan icra memurunun kararinda fakat kanuna gore hacze kabil mal olmadığını düşünüyorum. Yalniz yakinda banka hesaplarına bloke koyulur.
Kyk bursu haczedilmez bu arada
anladım , peki eve gelmeme ihtimali var mi ? Avukat sürekli korkutarak borcuu ödetme peşinde ve kasten yapilan baorc değildi olay şöyle (cafe işletiyorduk sözleşme imzalanmıştı 8-9 ay işletmiştik ve isletmeye devam ediyorduk ve yabanci uyruklu olduğumuz için çalışma iznimiz olması lazim ve başvuru yapmıştık maalesef başvuru red ile sonuçlanmıştı ve daha da çalışamazdık o yüzden feshetmek zorunda kaldik ve yerimize müşteri bile bulduk ama yönetim anlayışla karşılamadı ve o zamanlar bir personeli hakkında dava açmışlardı ve tazminat parası ödemek zorundalardi ve parayi bizden almak istediler işte biz de avukat tuttuk falan ama yanlış avukat tutmuştuk sorumluluk sahibi değildi neyseki dava düşmüştu sonra o davayi daha da ilerletmisler olay işte buraya kadar geldi) uzlaşmak istesek bile tüm tutarı ödemek şartıyla uzlasiyor ve garantisini vermiyorlar