anil0680 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam https://listelist.com/erkek-parfumleri/ bu sitede mesela bahsettiğim örnek bir makale bulunmaktadır. Burada alt başlıklarda anahtar kelimeler geçmemiş ve sizin dediğiniz listeleme yapılmamış. Ona rağmen google da en üst sıralarda çıkmayı başarmış. Bunların bir püf noktası var ama hala çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
ben sizin yapmak istediğinizi şu şekilde anladım.
alfabetik olarak
A- İle başlayan en iyi erkek parfümleri gibi

ama yanlış anlamışım.şimdi attığınız örneğe baktığımda listelist zaten bu konsepti oturtmuş bir site. sıralamada tek faktör içerik değil biliyorsunuz. backlink,alan adı otoritesi vs bir sürü faktör var.
buradaki gibi listeleme yapsanız bile benim dediğim şema yöntemini muhakkak kullanın , faydasını göreceksiniz.
bir de ince bir nüans olarak şunu söyleyebilirim mesela listelist alt başlıklara h2 verirken rakamı da tag içerisine almış.
örneğin <h2>3.Armani -asdasfas </h2> gibi ben olsam sitemin otoritesine göre 3. <h2>Armani - asdasfas </h2> veya 3. <h2>Armani - asdasfas Erkek Parfüm </h2> yapabilirdim.
bu biraz sitenizi tanımanızla ve tecrübeyle alakalı bir durum. her şeyi kelimeye dökmek zor oluyor.
umarım faydalı olmuştur.