Herkese hayırlı geceler. Böyle bir sorunla ilk defa karşılaştım ve ne yapacağımı bilmiyorum. teknoclouds.com.tr'de barınan 2 alan adımı transfer etmek istiyorum. Transfer etmek istediğim firmalar ise vargonen ve hostinger. İlk transferi 1 ay önce hostinger'a başlattım ancak defalarca işlem başarısız oldu ve müşteri hizmetlerine ulaşmak zor olduğu için sonra uğraşırım benim hatamdır dedim bıraktım. 3 gün önce diğer alan adını vargonen'e transfer edeyim dedim vargonen işlem teknoclouds tarafından onaylanmadı onlarla iletişim kurun dedi. Kurdum ben de, hallettik artık transfer olur dediler. Transfer kodunu vargonen'e tekrar ilettim ama yine olmuyor mevcut şirketle konuşun dediler tekrardan. Myteknoclouds'a tekrar yazdığımda sorunun karşı tarafta olduğunu altyapısı sağlam firmalarla çalışmam gerektiği iletildi (diğer firmaların adını söylememiştim yanlış anlaşılmasın). Şimdi ne yapacağım dostlar tavsiyelerinizi bekliyorum. Vargonen ve hostinger'da sorun olduğunu düşünmüyorum ama myteknoclouds da sorun bende değil diyor. İşin içindne çıkamadım.