SİTE SATILMIŞTIR​​​​

Site adresi: PM isteyiniz
Site için istenen fiyat: 5.000 TL
Sitenin aylık getirisi: 20 - 30 TL
Sitenin açılış tarihi: 10 - 08- 2003
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel forum
Günlük hit sayısı: 1.000 adsense görüntülemesi (hit ölçmek için bir şey yüklü değil.)
Ziyaretçi kaynağı: (% 95 + google, kalan direkt giriş)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 17
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile satılık
Hosting dahil midir: evet açıklama aşağıda
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Arkadaşlar resmen hayatımı adadığım, hayatım olan siteyi hiç uğraşamadığım için satmaktayım. Zamanında gazete ve dergilere çıkmış hatta bir şarkının klibinde reklamı bile yapılmıştı. Ömrüm bu siteyi kodlamak ile geçti Yazılımı benzersizdir. Kaynak kodları çok uzun yıllar önce hazır portaldan alınarak 17 yıldır sürekli değiştirilerek güncellenmiştir. İçerisinde şu anda aktif olmayan futbol menejerlik oyunu, üyeler arası ihale gibi özellikler mevcuttur. Yazılımı klasik asp dir, ASP bilgisi olan biri alırsa rahat edecektir. Mobil uyumludur. SSL sertifikalıdır.

Satma nedeni çağın gerisinde kalmış olmamdır. Ne teknolojiyi ne değişimleri yakalayabildim. Site hatırladığım kadarı ile 2004 yılından beri (daha da eski olabilir) adsense geliri elde etmektedir. Sitede toplam 87.906 konu 1.672.784 adet yanıt mevcuttur. Şarkı sözleri, yemek tarifleri, şiirlerin ve diğer bölümlerin sayısını inceleyebilirsiniz.

Domain RegTarihi : 10 - 08- 2003 tür. Daha öncesinde aslında açıldığı yıl 1999 dır.

Domain kayıt bitiş tarihi : 10.08.2029 dur. Yani bu tarihe kadar domain parası vermeyeceksiniz.

Hosting bitiş tarihi 09.10.2022 dur. Bu tarihe kadar hostinge de para vermeyeceksiniz.

Siteye bildiğiniz ayda 1 kez ne oluyor diye giriyorum. Ancak siteyle ilgilenmedikçe siteye yazık oluyor.

Kayıtlı Üye Sayısı : 160907 (HEPSİ GERÇEK ÜYEDİR.)

İçinde sayısı şarkı sözü, yemek tarifi, şiir v.b. şeyler vardır. İnceleyince fark edeceksiniz.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

İstediğim fiyat :

700 TL DOMAİN ÜCRETİ (9 YIL İLERİ ÖDENDİĞİ İÇİN)
1.500 TL MOBİLE DÖNÜŞTÜRME İÇİN ÖDEDİĞİM ÜCRET
650 TL HOSTİNG İLERİ TARİHLİ ÖDENDİĞİ İÇİN
150 TL DE 17 YILIM İÇİN İSTİYORUM

150 TL YE MİLYONLARCA ŞİİR, ŞARKI SÖZÜ, VE FORUM KONUSU DAHASI MÜKEMMEL BİR YAZILIM SAHİBİ OLACAKSINIZ.

(rakamları yuvarlak hesapladım kafama göre lütfen gelipte ben hesapladım domain şu kadar tutuyor demeyin.)

TOPLAM 3.000 TL DİR. Lütfen pazarlık teklif dahi etmeyin. Önce ödeme ana şarttır. Üyelik tarihim ve tradem güvencemdir.