Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O başlıklar altında başlığa yönelik açıklamaları doğru bir şekilde ifade ederseniz iyi olur. En iyi erkek parfümleri alt başlığını atarsınız örnek veriyorum. Başlıkla alakasız bir ton şey yazarsanız sorun olabilir. İçeriklerinizin özgün olması en önemlisidir. Hep aynı başlığı atmayın, başlıkları değiştirin. En iyi erkek parfümleri başlığını attıktan sonra en iyi parfümler ile ilgili açıklamanızı yazın, bir sonraki başlık örneğin en popüler erkek parfümleri olabilir. Popüler erkek parfümlerinden bahsedersiniz. Gibi.
Hocam yorumunuz için teşekkürler ancak beni yanlış anladınız sanırım. Örneğin en iyi erkek parfümleri diye bir yazım var. Bu yazıda 50 tane parfüm markası paylaşacağım.
A-b-c..... -z ile göstereceklerim parfüm markası olacak
1. A / En iyi erkek parfümleri
2. B
3. C / En iyi erkek parfümleri
4. D
5. E / en iyi erkek parfümleri

Şeklinde altbaşlıklar vereceğim bu spam olarak algılanır mı? Bu başlıklrın altında da o markanın tanıtım yazısı tarzı bişey olacak. Bütün makalelerim özgün ancak alt başlıkta anahtar kelime geçmesini istiyor seo eklentisi, marka adı / en iyi erkek parfümleri şeklinde yazdığım da onaylıyor ama bana bu şekilde kullanım pek içime sinmediği için sizlere sormak istedim.