pscopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim baskı hiç bir zaman çözüm olmamalı. Benim kardeşim 23 yaşında. Oyun tutkunudur. Çok fena Call of Duty oynar ki halen oynuyor. Daha geçen hafta Hacettepe Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümünden şeref öğrencisi olarak mezun oldu diplomasını aldı.
kardeşiniz adına çok sevindim. Tebrik ederim ancak oyun bağımlısı gençlerin çok önemli bir kısmı ne yazık ki hayata dair sorumluluklarını yerine getirip aynı anda da oyun oynamayı hobi olarak yapamıyorlar. Hobiyi de geçtim madem ki bu şekilde profesyonel e gamer diye bir şey varmış ( ilk defa duydum şaşırdım ) meslek olarak yapacak bile olsa çok büyük tutkuların ve bağımlılıkların meslek haline gelmesini de çok sağlıklı bulmuyorum ben şahsen. Bu şekilde insanlar hayatta çok yalnız kalıyorlar.. Hayat amaçlarının ne olduğunu unutabiliyorlar.

Kardeşinizin bir sevgilisi var mı acaba? Kusura bakmayın özel bir soru oldu ama inanın sadece gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Benim de henüz 9 yaşında olan ve çok büyük çaba göstererek oyun bağımlılığını kontrol altında tuttuğumuz bir oğlum var ve bir noktadan sonra şu andaki yaptırımlarımız işe yaramayacak biliyorum ve o zaman ne olacağını nasıl olacağını merak ediyorum..