mobilasohizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam dediğiniz gibi çalıntı kredi kartıdır %90
ama satış yaptığı kişilerin isim soyisim ve telefon numarasıyla sipariş veriyor sadece benim tanıdığım 20 kişiye ürün getirdi ve 1 tanesi bile şikayetçi değil

PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya da depoyu patlatmıştır 🤣🤣
Şaka bi yana indirimli alıyorum ayağından atlayan sazanlardan peşin ödeme alıp indiragandi yapıyordur.
peşin alıyor zaten önce parayı alıp sonra ürünü getiriyor hocam

darpkaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hollanda deposu vs. böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Tek o mu akıllı yada tek ona mı indirim sağlanıyor, bence de çalıntı karttır.
1 kişiyi bile nikeden aramazlar mı hocam sonuçta hepsini farklı kartla alıyordur ve illaki 1 kart sahibi bankayı arayıp iptal ettirmiştir bu tarz durumda nike ürünü alan kişiyi araması lazım

BarisTekce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelen faturadaki tutar indirimli tutarsa prolem yoktur. Ama faturadaki tutar farklıysa çalıntı kredi kartıdır.
faturadaki tutar indirimsiz hali hocam

ibrahimkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nike.com üzerinden alınan ürünler Hollanda'dan geliyor bu doğru, geçen hafta sipariş verdiğim ayakkabı üzerinde Hollanda'dan gelen bilgiler yer alıyor. 30 TL kargo ücreti var
%40 indirimli olarak çalıntı kart ile alıyordur diye tahmin ediyorum.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes çalıntı kart demişte belkide dayısı nikeda çalışıyordur :d Cc hocam net hak hukuk gibi şeylere takılmıyorsanız istediğiniz gibi alabilirsiniz size bir problem çıkarmaz ötesi kul hakkı
nasıl problem çıkarmaz hocam kargoyu alan kişinin adresi telefonu belli her türlü sıkıntı çıkartır

seymad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi nike da bir çalışan olabilir mi acaba ?
o ihtimalide düşündüm ama nike personellerine %25 indirim sağlıyormuş

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem öyle hem de çalıntı kredi kartlarıyla satış yapan çok fazla hocam.