Askerimizi polisimizi her zaman sevip saymak önemli bu konunun yeri ayrı fakat "onla mı uğraşalım gibi bir şeyler dediler" bu tarz bir şey söyleme haklarının olduğunu düşünmüyorum, geçmiş olsun.
İyi akşamlar herkese, ilk defa ceza yedim bundan daha şanssız duruma düşen oldu mu merak ediyorum (:
Arabayla mahalle marketinin önünde durdum maskemle indim 1-2 bir şey aldım arabaya bindim. Birisi sileceği kaldırmış 2 dakika falan içerde kaldım. Sinirlendim ben de maskeyi sinirle çıkardım yan koltuğa attım çıkıp sileceği indirdim arabaya binerken polis arabası geldi yanıma. Maske olmadığı için 900TL ceza yazdı, durumu anlatmaya çalıştım, 30 saniyeniz varsa marketin kamera kayıtlarını göstereyim dedim tanıdık mahalle esnafı çünkü, onla mı uğraşalım gibi bir şeyler dediler, kimliğimle formu doldurup gittiler. 6 aydır yüzümde maskemin olmadığı tek 10 saniyeydi onda da ceza yedim. Canları sağolsun, ödeyeceğiz mecbur devlete borcumuz sonuçta (:
*Bir de nereye ne zaman ödemem gerektiğine dair bir şey söylemediler, e-devletten de bakılabilecek biryer yok diye biliyorum, eve posta mı geliyor acaba?
Geçmiş olsun, adresinize tebligat gelir ordan sonra e devlette de gözükür sanırım, gözükmese de maliye ve ya vergi dairesi aracılığı ile ödersiniz.
Eğer kısa bi süreliğine çıkardığınızı kanıtlayacak görüntüler var ise onlarla beraber Sulh Ceza Hakimliğine itirazda bulunun, parayı ödeyin ama yine de faiz binmesin üstüne (Genelde itiraz tarihi itibari ile faiz işlemesi durur ama işi sağlama alın), çünkü daha yeni olduğu için bu durum, hakimler genelde bekleme yanlısı bu itirazları değerlendirmede. Bekleyip doğru bi karar verecek ortamın oluşmasını istiyorlar. Bizde de nerden baksanız 100 den fazla itiraz bekliyor.
O hiçbişi olmaz, ülkede adalet mi var vs gibi laf edenlere de kulak asmayın

Her sepetin çürük elması vardır, ona denk gelmeyin yeter.
Sonuç lehine olunca mı sonuç alınmış oluyor ?
Verelim hocam tabi. Yoksa aylık 800.000 TL elektrik fatura nasıl ödenecek. Verelim verelim ekonomiye can verelim.
Bi bitmediniz siz de ya...