Merhaba arkadaşlar. Son dönemde airdroplar iyice yaygınlaştı. Bende ayıkladıgım ve sağlam proje olduğunu düşündüklerimi burada paylaşıyorum. 6.8 SNX yani şu an icin yaklaşık 25 $ değerinde bir Airdrop buldum. KYC şartı yok. Sadece bir ETH Wallet adresiniz olmalı, ETH wallet ve mail adresinizi girerek Airdrop'un sağlandığı 2 telegram kanalına girmeniz gerekmekte. Airdropa katılabilmek için 6 adet referansınızın olması gerekiyor. Ref başına 2.7 SNX yani 10 $ dağıtım yapılacak. Dağıtımlar 1 Ekimde gerçekleşecek. Toplam 90 $ gibi bir meblağ için denemeye değer olduğunu düşünüyorum.
ETH Wallet adresinin nasıl alınacağını bilmeyen arkadaşlar için ;
Metamask isimli uygulamayı indirerek 5 dakika içinde bir Wallet adresi edinebilirsiniz. Detaylı bilgi için bana özelden ulaşabilirsiniz yardımcı olurum her konuda. (Forum dışı : kucukhalil10@gmail.com adresine mail atabilir.)

İşlemler ve kayıt telegram botu üzerinden yapılıyor.
Refli linkim: https://t.me/Synthetixnetworkoffbot?start=973651710

Refsiz kayıt için: @Synthetixnetworkoffbot telegram adresine/start şeklinde mesaj atabilirsiniz.

Aklınıza takılan konuyla alakalı sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde dönüş yapacağım. Iyi forumlar.