Dreko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1,2,4 vermez; 3.sü için eğer tanıtım yapılan forumlar hit çekebilecek gibi değilse boşa efor sarfiyatı olur şimdilik girmeyin
sfkbykl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam başarılar anlamında dedim. sorularınızı alıntı yaparak yanlarına cevaplarını yazdım
benim için sıkıntı olacak birşey yok ne kadar çok başarılı insan o kadar gelişen sistem demektir
yazarbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Hergün düzenli makale yayınlıyorum ancak aynı saatte değil bu sıkıntı olur mu
Sorun olmaz

2- çoğu makalem 500 kelime ancak Şintoizm Dini çok kısa bilgilere sahip uzatmam imkansız 200 kelimede kaldı paylaşmak zorundayım amacım bu sizce onay alırken sıkıntı olur mu ?
Onaydan kastınız adsense ise, sorun olmaz. Genel olarak sitenin diğer tüm gereklilik yaptıysanız bir süre sonra onay alırsınız.

3- Elimde 100 adet kadar sitemi tanıtacağım form mevcut buna backlink diyorsunuz sanırım, bunu şuan 1.haftasında olan siteme uygulamam sıkıntılı mı ?
İlk haftadan bu işlem yapılmaz. Bir ay sonra bu işleme başlayın.

4- Sitemin sosyal medya hesapları mevcut ve 20.000 kişilik bir din-felsefe konulu grubun modluğunu yapıyorum ordan reklam yapmak siteye zarar verir mi ?
Reklam yapmak sitenizi güçlendirir. Zararı olmaz.

Bunları cevaplarsanız çok memnun olurum herkese şimdiden teşekkür ederim

Birde şuan görüntülenme ve istatistikler şu şekilde sizce kötü mü ?
İstatistikleriniz iyi
CreationEpic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik girişinin saati önemli değil.
Makalenin kelimesine takılmayın. Ara ara 100 kelimelik yazılar da olur elbet. Makalenin kısa olması zaten siteye zarar vermez, en kötü sıralamalarda düşük olur.
Sosyal imleme yapmanız faydalı bir işlemdir.
1. Haftadaki siteye 100 tanıtım yazısı fazla, spama düşürebilir. Onları haftada 3 4 şeklinde bölerseniz sağlıklı olur.
Teşekkürler herkese bu uyarıları dikkate alıcam, ancak Google analytics verilerine bir türlü alışamadım başka önerisi olan var mı yoksa bunu daha detaylı olarak anlamaya mı çalışmalıyım