Şimdi bazı sorunlarım var bunlar siteye zarar verir mi emin değilim sorularım şunlar :
1- Hergün düzenli makale yayınlıyorum ancak aynı saatte değil bu sıkıntı olur mu ==>
Hayır ama mümkün olduğunca yakın saatlerde yayınlamanız daha iyi olur
2- çoğu makalem 500 kelime ancak Şintoizm Dini çok kısa bilgilere sahip uzatmam imkansız 200 kelimede kaldı paylaşmak zorundayım amacım bu sizce onay alırken sıkıntı olur mu ? ==>
Mevzu ne kadar uzun ne kadar kısa olduğu değil. Google açıklamalarını ve forumlarını dikkatle takip ederseniz Google'ın bu konuda size sunduğu tek 1 şart var.... "Sitenize gelen kullanıcı okuduğu konu anlaşılır mı ve yeterli mi?"
3- Elimde 100 adet kadar sitemi tanıtacağım form mevcut buna backlink diyorsunuz sanırım, bunu şuan 1.haftasında olan siteme uygulamam sıkıntılı mı ? ==>
Backlink konusunda yorum yapmıyorum burada çok farklı görüşler var ama kendi tecrübelerim bu konuda backlinklerin DA,PA ve index sayıları sizin sitenizden yüksek olmalı...
4- Sitemin sosyal medya hesapları mevcut ve 20.000 kişilik bir din-felsefe konulu grubun modluğunu yapıyorum ordan reklam yapmak siteye zarar verir mi ? =>
Sosyal imleme zarar vermez ama bana göz ardı edilen bir durum var... Sitenizin linkini koyduğunuz paylaşım like ve dislike sayısı bence etkiliyor. Sağlık sitemde dislike etkisi yaşadığımı düşünüyorum
Bunları cevaplarsanız çok memnun olurum herkese şimdiden teşekkür ederim
Birde şuan görüntülenme ve istatistikler şu şekilde sizce kötü mü ?
6 günlük istatistik :
Yeni başlangıç için iyi olduğunu düşünüyorum