Merhaba,
1) Bu siteyi her şeyi düzenli şekilde tüm sözleşme ve gizlilik politikası hazır bir şekilde başka bir alan adına taşıyıp soyadınızın farklı olduğu bir kişi üzerinden tekrar başvurun.
Örneğiniz isminiz : Osman Aslan
Soyadı başka olan birisi : Mehmet Aydın
gibi.
Arkadaşınız, akrabanız olabilir.
2) Shopier ile görüşün, her şeyi düzenlediğinizi gerekli bilgileri siteye eklediğinizi (ne eklediyseniz, gizlilik politikası, iade şartları, iletişim bilgileri vs.) onlara iletin ve tekrardan başvurun, başvurunuzun incelenmesini talep edin. Tabii bunların hepsini mail ileterek yapın ve ricada bulunun. Sonuçta yapmak zorunda değiller buna göre davranmalısınız.
3) Ek ücret verip kullandığınız yazılıma
@CeoBey;
payhesap.com entegrasyonu ekletin.
@awoken; ekleyebilir hızlıca. (Payhesap.com yurtiçi ödemelerde %3 komisyon yurtdışı ödemelerde %5 komisyon, sabit oranlar ve ertesi gün ödeme sunuyor.)
En kolayı tabii ki 3 numara olacaktır, hem daha da basit.
Hayırlı geceler dileriz. 😊
@awoken onu eklerse canını yerimde işte insanları uğraştırmakta istemem onun harici isim değişikliğiyle olacak işler ilerde sorun yaratır gibime geliyor ve sitemin ismini değiştirmek istemiyorum
bu işleri baştan bırakıcam gibime geliyor siteyi bir hevesle açmıştım harbiden kursağımda bıraktılar dedim satış yaparsam birşeyler olursa ilerde ücretli scripte geçerim biraz daha uğraşırım gibi hayaller bile kurmuştum yani daha başlayamadım bile forum üzerindende müşteri gelmiyor zaten netflix tarzı şeylerinde satışı yasak baştan gittim ben zaten

para geçmiyor ki elime ücretli scripte geçeyim
cevaplarınız için teşekkür ederim ama