Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskiden böyle değillerdi garip...
hayır hesap satış siteleri çok var ve hepsi netflix vs.. hesaplar satıyor ve hepsinde shopier var bi bana denk geliyor herhalde bunlar herkes shopier kullanıyor ben yok kullanamıyorum adamın biri geçen konuda shopier en kolay alınan yer alamaman imkansız demişti ve imkansızı başarıyorum

kaysersoze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka ismi vermeden, yapacağınız hizmeti genel olarak tanımlayan açıklamalar yapmayı denediniz mi? 'Spotify tarzı şeyler satacağım' derseniz kimse onay vermez diye düşünüyorum.
hocam şimdi spotify tarzı şeyler satacağım demedim hesap ve epin satışı yapıcağımı yavaş yavaş stoklarımı ve ürünlerimi artıracağımı bu sisteminde satışlarımı hızlandıracağını yazmıştım ki ne yazarsam yazıyım ilk reddi yedim tamam ama sonrası neden olmuyor neden 2. bir hak şans falan vermiyorlar

Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitede gizlilik politikası, kullanıcı sözleşmesi ve iletişim bölümü olması lazım galiba. Bunlar var mıydı?
ilk başvurumda yoktu 2.başvurumda olması gereken herşey vardı ama dediğim gibi 2. başvuru falan olmuyor kabul etmiyorlarmış zaten1 kere yedik red cevabını bi daha olmuyor işte gitti bana atılan mail dediğim gibi iptv gibi ürünlerin satışı yasaktır neden bu reddedilme nedenim ama iptv satmıyorum sadece netflix spotify vardı sitede işte bunlardan mıdır diye düşündüm ama olamaz işte bu hesap satış scriptinin demosunda bile netflix falan koymuşlar örnek ve yüzlerce kişi bunun tarzısitede netflix satıyor shopier onaylı hepside sitelerin neden beni buldu bu piyango?