Merhaba değerli r10 üyeleri,
Merak ettiğim bir konu var ben şuanda kendimi HTML ve CSS'de rahatlıkla psd to html yapacak düzeye getirdim peki ben bu yaptığım işi nasıl paraya dökebilirim. Aslında forumda bu konuda iş verenler oluyor ama çok fazla göremedim ve isteyenler de çok ucuz fiyattan istiyorlar. Ben biraz daha yurtdışından bu işi yapmak istiyorum fakat orda da bulunabilecek yeterli ve en iyi platform *****. ***** da hali hazırda çok fazla bu işi yapan olduğu için çok ucuza çalışmam gerek. Benim için önerebileceğiniz bir platform var mı? Yurt dışında bu tarz işler bulmak için sırf freelancer üzerine kurulmayan büyük bir site var mı? Çünkü freelancer platformları artık kaliteye bakılmaksızın iş yapma yeri gibi oldu herkes 1 öğün yemek fiyatına çalışıyor. Site tasarımı için adam 50 100TL istiyor. Haliyle kimsede kaliteli iş yapanı görmüyor ve sadece paraya bakıyor. Sektörde nerdeyse bedavaya çalışıyorlar.

Yakın zamanda bunların yanına js ekleyeceğim ama şimdilik bununla kazanma şansım var mı? Varsa yaptığım işin hakkını verecek bir müşteri bulma platformu mu? Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim. Birde bunlar para kazanmak için yeterli değilse daha fazla ne öğrenmem gerekir.