https://www.turkiye.gov.tr/msb-asal-randevu-basvuru Askerlik tecil işlemleri için randevu almamız gerekiyor mu ? alıyorsak linkteki sayfada bunlar çıkıyor hangisi seçilmeli ?

2019da 4 yıllık lisans bölümden mezun oldum. aynı yıl 2 yıllık bölüme yerleştim. mezun olup diplomayı aldıktan kısa bir süre sonra ayağım kırıldı 6 ay tedavi gördüm sonrasında pandemi başlaması kpss derken gidemedim mezun tecilini yapmak için .

yakın bir zamana kadar 31.12.2022 öğrenci tecili görülen tecil bugün 31.12.2024 öğrenci tecili olarak güncellenmiş. Bugün 2 yıllık okuduğum üniye gidip öğrenci kartımı aldım acaba onun etkisi mi oldu.

sağlık sorunları nedeniyle büyük ihtimal erteleme alacağım ama sizin görüşünüz nedir ? gidip bilgi alınmalı mı yoksa e devlette ne yazıyorsa ona mı dikkat edilmeli ?