iLhanCanturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, ALO 184'ü bir ara istersen.
Arıyacam şimdi hocam

webvo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öyle saçma bir iş olamaz senide test yapmak zorunda, sanada ayrıca tedavi uygulanması gerekli sonuç pozitifse eğer
Yapmadı tamam diyelimki yaş olayı var e tamam diyorum hastaneye gideyim yok diyor ordada yapmazlar. E diyorum yarın bizimkilerden birisinde çıkarsa gideyim o zaman da olmaz diyor anlamadım vallaha ya.
KingCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak ettiğim için soruyorum, test sonucu pozitif çıktı ve 14 gün işe gidemedik diyelim, bu durumda maaşlarımızda kesinti oluyor mu ?
Rapor alabilirsin dedi aile hekiminden ama bilmiyorum hocam işler nasıl ilerliyor

mertmerdane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun yaş olayını ilk defa sizde duydum hocam. Geçenlerde arkadaşım (23 yaşında) evden ambulansla alındı, geri evde izole edildi. Evde durumu ağırlaşınca bu sefer yatışını verdiler hastahanede. Yani “yok sana bulaşsa ilaç veririz geçer” muhabbetleri biraz bana saçma geldi hocam. En kötü 184’ü bi arayın. Umarım hafif seyrinde atlatır tüm aileniz, geçmiş olsun tekrardan.
Aynen arıyacam şimdi adam olmaz yapmazlar diyor başka bişey demiyor. Ya birde bizimkilerde belirti yok bende var. Zaten bağışıklık sistemim normalde fazla güçlü olan birisi değilim çok hasta oluyorum. Ne kadar çabuk belli olursa o kadar iyi olur benim için yaptıramadik testi.
DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen bu ülkenin vatandaşının. Sosyal bir devlette yaşıyoruz. Sosyal haklardan biri sağlık hakkıdır. Direkt 184ü ara durumu anlat
Aynen hocam arayıp anlatıcam şimdi