Selamlar,

Abimde ve yengemde virüs çıktı bugün belli olmuş daha yengemin tüm ailesinde komple çıktı. Onlardan abimlerde bulaşmış onlarda bize geldi bizede bulaşmıştır diye hastaneye gidecektikki ilçe sağlıktan aradılar hepimizi evde test yapacaklarını söylediler bence çok iyi bu durum hemen tel no larimizdan ailedeki herkesi aradılar.
Neyse biraz önce geldiler test için anneme ve babama yaptılar ama bana yapmadılar 25 yaşından küçük olduğum için. Böyle bir şey mi var ilk defa duydum başka bu şekilde veya corona ile tecrübesi bilgisi olanlar yazabilir mi ?
Hastaneye gitsem diyorum görevliye ordada yapmazlar diyor yahu boğazım ağrıyor diyorum yok yine yapamayız diyor. Annem babamda birisinde çıkarsa gitsem yaparlar mı diyorum ilaç getirecekler yapmazlar yine diyor e ölmeyi bekliyeyim o zaman ben .
Görevlimi yanlış söylüyor yoksa böyle mi hastaneye de gitsem burdada yapamayız yapmazlar diyor adam. Birde sokağa çıkarsan ceza yazarlar diyor. Yahu tamam zaten çıkmıyoruz 3-4 gündür 14 gün daha evdeyiz de test yap da bizde bilelim neyin ne olduğunu. Test de yaptırmadan kaldık yani yarın bizimkilerden birisinin ki pozitif çıkarsa ambulansı arayacağım.

Bu arada daha önce atlatmış olanlar virüsü neler yapılması gerekiyor nelere dikkat edilmesi gerekiyor yapılmaması gereken bir şey vs var mıdır ?