Arkadaşlar 3 gün önce toplama içerik sebebiyle adsense hesabımın kapatılmasına dair bir mail aldım ve zaman kaybetmeden sitemdeki son 1 haftaya ait içeriklerin tümünü silip itiraz ettim.
Sonucunda aşağıdaki şekilde bir dönüş aldım;

Merhaba,
İtirazınızı inceledik ancak hesabınızı yeniden etkinleştiremiyoruz. İtirazlar hakkında verilen kararlar, politika uzmanlarımız tarafından dikkatli bir araştırma yapıldıktan sonra verilmiştir ve nihaidir. Ayrıca hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların, AdSense programına katılmaya devam etmesine izin verilmediğini lütfen unutmayın.

Tekrar sitemdeki adsense onayını aldığım zaman kadar olan yazıları kaldırıp itiraz ettim fakat anlamadığım kısım "Ayrıca hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların, AdSense programına katılmaya devam etmesine izin verilmediğini lütfen unutmayın." cümlesi hesabın tekrar açılamayacağı anlamına mı geliyor? Hesaptaki parayıda vermiyor ve toplama içerik olarak bahsedilen yazılar haricindeki yazılardaki gösterimler ve tıklamalardan kazanılan parada boşa gidiyor.

Ayrıca 10 Eylül 2020'den bu zamana kadar sosyal medya hesaplarımda spamdan dolayı kısıtlamalarım olduğu için site trafiğim zayıf bir etkisi var mıdır?