Web Sitemizden 3 Aylık VDS Sipariş veren müşterilerimize +1 Ay Hediye

Kampanya Bitiş Tarihi : 30/09/2020
Kampanyadan tüm forum üyeleri yararlanabilir.

Paketleri İncelemek İçin: Tıkla

Xray31 adlı üyeden alıntı:
Vds Alındı Güvenilir Ve Hızlı Güvenilir ve hızlı Tavsiye Ediyorum
meto adlı üyeden alıntı:
OSLOTR VDS HİZMETİ MÜKEMMEL Oslotr den almış olduğum 2 adet VDS hizmetinden çok memnun kaldım. Teşekkür ederim
scourgeofgod adlı üyeden alıntı:
Harika Hizmet - Vds hizmeti alındı. Şu ana kadar kullandığım en iyi vds diyebilirm. Çok memnun kaldım.
hasan_t adlı üyeden alıntı:
Sunucuları +++++ Hatta Ne kadar + varsa o kadar - Değişik şekilde tanıştık ama değdi. Sunucu aldım
clogens adlı üyeden alıntı:
Çok Kaliteli Bir Firma Çekinmeden Alışveriş Yapabilirsiniz. Şuana kadar gördüğüm en ilgili hosting firması paket tanımlama esnasında aramaları olsun çok özel yardımları olsun her konuda çok memnunum uzun süre çalışacağımız bir firma
uguronlerx adlı üyeden alıntı:
İlgi - Alaka - Güven %100 Kesinlikle Güvenilir .. - Host hizmeti aldım , adam 2 gündür benle uğraşıyor vallahi , Eline koluna sağlık İlgi süper
ahmetkocao7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir kampanya sundular hemen dahil oldum tavsiye ediyorum.
ovkdigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı satışlar hocam
Kendileriyle vds sunucu alışverişimiz oldu çok güzel ilgileniyorlar ve samimiler hizmetleri kaliteli teskkur ederim yardımlarınız için
Xray31 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 Adet sunucu alındı 1 haftadır kullanıyorum. Performans olarak çok iyi bu fiyata bu sunucular harika
ISerkanizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Websitem için hosting kullanıyorum firmadan. Whatsapp üzerinden bir sorun olduğu zaman çok hızlı cevap veriyorlar.
original adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteye kayıt olurken ürün hazırlanıp teslim edildi. Hızlı teslimat hayırlı işler olsun.