Çok eskiden beri aktif olan bir özellik. Jannah 3 te bile vardı bu. Bu tür kopyalayanları fark edince bu uyarıyı veriyor. Hatta eskiden o link üzerinden daha ucuza da alabiliyordu kopya kullanan site sahibi.