Kaliteli içerik üretimi yapıp sonra sponsorlu veya sayfalara reklam verebilirsiniz
Teşekkürler hocam tabikide bu şekilde ilerlemek daha iyi ve kaliteli olacaktır.
Hocam benim tavsiyem, ilk etapta sayfanızı bir mühlet paylaşım vs. Yaparak dolgun bir hale getirmek. Yani reklamla gelecek olan takipçinin sizin sayfanızı incelemesini sağlamak. Bu şekilde algı oluşturarak. Kullanıcı hesabınız takibe almasa bile incelenen bir profil çizmek instagram algoritmasının hoşuna gidecektir. Böylece reklam çıkmadan bile önerilenlerde yerinizi alacaksınız. Ayriyeten profilinizde sabit storyler vs. Oluşturarakta kullanıcıların göz zevkine hitap etmiş olacaksınız. Kısacası hesabınızı 1-2 ay boyunca içerik paylaşımı yapmanız konumu ve etiketleri etkili kullanmanız vs. Önemli. Bu işler artık google aramalarında en üstlerde yer alan her otu paylaşan haber-gazete siteleri gibi oldu insanlar daha çok profesyonel ve takipçi yüksek hesapları takip ediyor benzeri alternatif kanallar pek yer edinemiyor. Onun için reklam yapmak yeni hesaba henüz erken. Yazdığım yazıda daha detaylı bahsettim hocam:
https://www.smforum.net/konu-merhaba...pid=758#pid758
Merhaba.
Teşekkürler hocam verdiğiniz linkteki yazıları okudum gayet mantıklı ve başarılı bir şekilde ilerlemek için yapılması gerekenlerden bahsetmişssiniz.
Hesabın içeriğini biraz daha fazla arttırmak ilk olarak size artı sağlayacaktır.Sayfanız da içerik [post] artışı olduğu zaman sponsor reklam ve sayfa reklamlarını tercih edebilirsiniz fakat çekiliş takipçisini kesinlikle sayfanıza almanızı önermem.
Sponsor yada sayfa reklamında takipçi sayınız düşmez çünkü beğendikleri için takip edeler çekiliş takipçisi ise sayfanıza ölü takipçi yığar ve aktif olanlarda takipten çıkar bu orana yüzde 70 bandından olacaktır ve paranıza ve sayfanıza zarar verir.
Gerçekten bu konuda profesyonel yardım almak isterseniz de birlikte çalışabiliriz. Hem zamandan tasarruf etmiş olursunuz hem de doğal yoldan büyümüş olursunuz .
İyi çalışmalar dilerim
Merhaba.
Teşekkürler hocam güzel yorumunuz için. Pekala çekiliş sistemine katılmadan kendimiz çekiliş yaparak herşeyi güvneli ve seffaf şekilde o zaman sizce daha çok kitleye ulaşmış olabilirmiyiz?
Profilimde bulunan numaradan bizimle iletişime geçin size yardımcı olalım
Merhaba.
PM attım hocam.