Arkadaşlar merhabalar sürekli çalışacağım onaysız gmail açabilen arkadaşlar irtibat kurarsa sevinirim. Şartlar

1: Bayan isim soy isim ( Örnek) Halime Sezer

2: Mailler abuk sabuk olmayacak ( Örnek) halimesezer << > eğer daha önce alınmışsa ( sezerhalime) < alınmışsa >(seezerhalime) gibi alınacak)

3: Mutlaka Türk İp ile Açılacak ( Opera gizli sekmeden açılacak yada mobil telefondan fark etmez.

4: Pc ile açılacaksa mutlaka her mail açılış ardından İp Değişecek ve Çerez Silenecek.

Elimde şuanda hazırda var size vereyim diyenler olacak ( Lütfen yazmayın bu zamana kadar aldıklarım elimde patlatı işime yaramıyor sebebi açıklıyorum hemen ben mailleri arşivime aliyorum ve orda kalıyor lazım oldukça kullanıyorum ADS reklam hizmeti veriyorum yeri geliyor günde 20 mail ihtiyacım oluyor arşivde kaldığı zaman kullanıyorum. Şimdi hazır açılanlardan alıyorum yok dogrulama istiyor yok bilmem ne istiyor sıkıldım abi gerek yok resmen parayı çöpe atar gibi oldum hadi onu geç sinirden deliye dönüyorum kendimi germeye gerek yok. Örnek Almışım bakın ne diyor bu gibi sorunlar ile karşılaşmak istemiyorum.
Çalışacak arkadaş bunları göz önünde bulundurmasını rica ediyorum acelem yok günde 5 mi açtın ver kardeşim günde 3 mi açtın ver kardeşim hiç problem yok. İşini ehli ile yapan arkadaş her mail için 1 TL ödeme edeceğim arkadaş dediğim gibi şartlara uymaya devam ederse zamda yaparım problem değil.