MoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle yeni denemenizde başarılar, umarım hedeflerinize en kısa sürede ulaşırsınız, bol şanslar Dün gece aynı şekilde pinleme sonrası reklam vermek istermisin diye popup açıldı bende reddettim, ve sonrasında spam nedeniyle hesap erişimi kapatıldı. Anında itiraz edip hesabı açtırdım, sanırım 5 - 10 dk. içinde hesap direkt açıldı. Algoritma kaynaklı çok hesap kapanıyor, nasıl olsa açılmaz deyip etkileşimi iyi olan hesaplarınızdan hemen vazgeçmeyin. Daha yeni başladığım başka bir hesap telefon dilini ve bölge ayarını değiştirdiğim için anında kapatıldı, onu da itiraz edip anında açtırdım. Algoritma kaynaklı bir çok kapanma var ancak bir o kadar da hatalı kapanma var. Yeni aldığım domain pinterest banlı çıktı açtırdım, domaini üzerime almama izin vermedi destek ekibine manuel onaylattım, dün gece algoritma kaynaklı ban yedim falan derken yine de ayaktayız, mücadeleye ve manuel çalışmaya devam
Hocam aynı şekilde aynı yolunuzu izleyerek son 1 ayda ban yiyen domainlerimin banlarını çözdürdüm. Ve kapanan hesaplarımdan önemli olan bir taneyi bir kaç gün önce itiraz mesajı yollayarak açtırmayı başardım. Banlı olan domainimi de manuel şekilde merkezdeki uşaklara mail yolu ile ulaşarak üzerime almayı başardım. Yani aslında hesap kapandığı zaman olay bitmiyor. Yeniden açtırabiliyorsunuz.