Müslüman bir insanım fakat bu kadar saçma bir yorum görmedim.
Şu kadar söylüyorum : 50-100 yıl sonra senin kopyanı yaparlar sen onun yanında sahte kalırsın

+ her yerimiz'den kusur akıyor farkında değilsiniz galiba

Kırılgan ve zayıf canlılarız.
bu konuyu sizin profilinize bakıp son yazdığınız mesajları stalklarken gördüm.

Henüz bu konuyu okuyamadım ama sizin profilinize, din ile alakalı açılmış başka bir konuyu okurken yazdığınız mesajdan sonra merak ederek girdim. O konu kitlenmiş maalesef o yüzden mesajınıza alıntı yapamadım ama o konudaki 'sizin bir şeye inanıyor olmanızın o şeyin gerçek olduğunun kesin kanıtı olmadığı! konusundaki bakış açınız hayranlık uyandırıcı geldi. Söylemek istemiştim. Burada bu vesileyle söylemiş olayım

ilaveten dediğim gibi bu konunun detaylarına da henüz bakmadım ancak bu mesajınıza da katılıyorum sonuna kadar. İnsan oldukça kusurlu bir varlık. Hatta pek çok hayvan türünden daha kırılgan, daha aciz, daha ahlaksız v.s.
Tabi o hayvanları da Allah yaratmıştır belki ben bilmiyorum, ne öylesini ne böylesini ispat edemem lakin pek çoğunu en azından fiziksel olarak daha dayanıklı yaratmış o kadarını söyleyebilirim ama bu tabi tamamen dinden alakasız bir durum. Dini konuyla tek bağdaştırılabilecek tarafı belki bu durumun evrim teorisine daha yakın bir mantıkta olması. İnsan bilinçli ve alet kullanabilen bir varlık olarak evrilmeye başladığı andan itibaren süreç içerisinde fiziksel olarak daha dayanıksız hale gelmiş olması bana oldukça olası geliyor ama bu argümanın üstünden de çok tartışamam çünkü evrim teorisinin detaylarına da çok hakim değilim ama düz mantıkla düşündüğümde bana öyle geliyor.