iyi bir liseden mezun olmama rağmen en kötü yere hele ki 2. yılımda gidebildim. 2 senedir KPSS ile atanamıyorum yarın sınav var hiç umudum yok. 3. seneye kaldım ve bunu çevreye nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. İnsanların gözünde iyice gerizekalı işe yaramaz , bir baltaya sap olamamış durumuna düştük. En üst düzeyden obezite hastasıyım ve geçen yıl ayağımı kırdım 6 ay adım atamadım. Hala ayak eskisi gibi değil . Kilodan utandığımdan artık gidip askerliği tecil de ettiremedim , Askerlik işi muafa kalmış durumda onu da çevreye nasıl açıklanacak onu da bilmiyorum . Dişlerimde sorun var belki de ameliyat olmam gerekebilir. Covid kaparsam iyileşebilir miyim onu da bilmiyorum. bunların dışında 2-3 şey var ki onlar da olursa fişi çekmek yeridir artık kendi hayatımdan çok başkalarına zarar verilmiş olacak. hayatım dört duvar arasına sıkışmış durumda. ne derdimi anlatabileceğim biri var ne de bana bir çözüm. sanki çamura saplanırsın ya sürekli gaza basarsın çıkacağına ben daha çok battım o çukura. hayattaki hiç bir şey artık zevk vermiyor iyi yapılan bir iş olsa bile. Özetle dışarı çıkacak halim , gelecek günler için kuracak bir hayalim bile kalmamış. Yani senden çok daha kötüleri de var. Parayı bir şekilde kazanırsın o parayı bir şekilde ödersin forumda bunun birçok yolu var çok hızlı şekilde para kazanıp konu açanları gördüm tek derdin bu olsun hiç olmadı ameliyatın için destek toplarız.