Chiaroscuro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 tl yeterli diyen arkadaşlar, cevaplar için teşekkürler fakat o kadar vicdansız değiliz. 80-120 arasında düşünüyorduk biz de. İş yoğunluğu olarakta çok yoğun değiliz ama bünye yoruluyor.
Teşekkür ederim ilgi ve alaka için cevap veren arkadaşlara.
Keşke sizin gibi düşünse herkes, asgari ücretli iş hazırken aile üyelerinin baskısıyla Eniştenin yanına girdim. Toptan perakende gün içinde full aktifiz hele kuzenim patronluk taslayarak telefonu elimize aldırmıyor bile git oraya bunu yap şunu yap cinsinden. 250 metrekare 2 katlı dükkandan bahsediyorum. 2 kişi çalışıyoruz benim aldıgım 1500 diğer elemanın aldıgı 2000 tek fark o benden 2 yas buyuk ve 3 ay önce işe başlamış. Maaşımı 2000 e yaklaştır demek isterim ama bilemiyorum. Yakınız bide aile ilişkilerinde. Keşke Her patron sizin gibi olsa onların görüşlerini alın bence utanmadan çekinmeden söylesinler orta yolu bulun. Ben girdiğimde hiç maaşı konusamadım bile konusacaktım babam izin vermiyordu hakkını verir diyordu hakkı gördük bu arada günlük min 10-15 cuval malzeme kargoluyoruz, yenimal girişi felan artık siz düşünün. Kuzenlerinizin aklındakini de öğrenin bence.