Merhaba arkadaslar natromu teknoclouds mu ? elimdeki domainleri godaddy den tasiyacagim fiyat politikasi yuzunden degil americada yasiyorum sorunum baska godaddy nin daha once auctions dan kazandigim domainin odemesini tatilde oldugum icin yapmayi unutmustum ve godaddy benim hesabimdaki ihale uyeligimi auction membership kismini banladi daha sonralari bir kac baska hesap daha actim birkac ay sonra tekrar banladilar defalarca aradim bir turlu cozume kavusturamadilar bir sey degil 50 $ unutmus oldugum rakam kaldiki odemesini daha sonra yapmama ragmen diger acmis oldugum hesaplarimdaki auction uyeligini her seferinde banladilar pazartesi gunune kadar sorunumu cozume kavusturamazlarsa butun domainlerimi tasiyacagimi bugun yine bildirdim neyse yabanci firma yerine yerli firmalarimiz kazansin mantigiyla yabanci kazanmasindansa kendi firmalarimiz kazansin dusuncesindeyim umarim yanilmam uniregistry e tasiyabilirim ancak bu iki firmayi onerdiler fikirleriniz onerileriniz nedir ? Simdiden tesekkurler .