THK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fitness ı acil bırak boşver , fitness başladım diyip protein tozu istemek nedir? sağlığını çöpe atma kilo alacaksan normal yollarsan dene
Hocam bilginizin olmadığı konularda yanlış öneriler vermezseniz daha iyi olur. Arkadaşlar sizin saçma sapan yorumunuzu görüp yanlış bilgileniyor.

Şimdi ithal markaları zaten biliyorsundur. Onlara çok değinmeyeceğim. Bigjoy ve Hardline yerli üğretim sağlam markalardır. İthal marka alacaksan kesinlikle Supplementler ve Protein7 sitelerinden almanı öneririm. Bunlar distribütör firmadır. Yani Türkiye'ye getirip satışını yapan frimalardır. Bu frimalar fiyatları belirliyor. Distribütör firma harici yerlerde ithal ürünleri daha ucuza görebilirsin bunlar %90 sahte üründür. Yerli üğretimleri kendi sitesinden alırsın veya dediğim iki siteden alabilirsin.

Beta Alanin ve kreatin monohidrat kullanabilirsin. Eğer paran varsa kesinlikle "Big Joy Pre-Dator" ürününü öneririm. Biraz çarpıntı yapar ama etkisi baya iyidir.

Protein tozu ile Gainer farklı şeyler olduğunu unutma sakın. Gainer ürünlerini ben önermem vücuda şeker ile kalitesiz kilo alımı yaparasın. Bu spor yaptığın dönemde süper bi ürün olarak görürsün. Lakin sporu brakınca gainer ile alınan kilonun sorunun ne olduğunu gerçekten anlarsın ve çok geç olur artık. Bence gainer kullanma kilo zaten alırsın.

Son olarak bu önerileri spor yapacaksan dikkate al. Yoksa iki gün gidip üçüncü gün brakacaksan hepsi zarar. Ve spora başlayacam kullancam diyorsan kesinlikle spora başladıktan bir ay sonra supplement kullanmaya başla ilk ay ham dönemde zaten verimli spor yapamazsın ayrıca sporun devamını getirip getirmeyeceğine karar vermiş olursun.