Merhaba
@MSK; şu sıralar "Reklam ağlarını" engellediğim için midir yoksa piyasalarda ki sıkıntıdan dolayı mıdır bilmiyorum ama TBM oranlarım 0,11 - 0,14 seviyelerinden 0,05 - 0,08 seviyelerine geriledi. Son 1 haftadır nerede yanlış yaptım diye araştırıyorum. Şimdi sizin konunuza denk geldim. Bu BGBG oranları ve bir çok kafa karıştırıcı konu var aklımda. Aşağıya sizin konu başında belirttiğiniz şablona göre sadece 1 sitemin 1 günlük (dün ki) raporunu koyacağım. Ters giden nedir acaba bakabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Bir de şöyle bir istatistik vereyim size, aşağıda ki tablonun dün ki Sayfa TO %18,4 - Gösterim TO %2,38 - TBM 0,07
Hocam selamlar, daha kaliteli reklamları çıkarmak için, temanı optimize etmeni öneririm, veyahut ileri seviye yüksek sitelerde şunu yaparız genelde, içeriğin altında çıkan benzer konular kısmında sabit olarak Sağlık veya kredi gibi TBM yüksek konuları fiksleriz bu sayede reklam içeriği oluşurken, %5-%10 da olsa tbm si 1 liralarda olan reklamlar çıkar. Veyahut, konu ortasına buna da bakın gibi ara metinler ekleyip orada da aynı dediğim kategorilerde bilgi/yazı ekleyebilirsiniz. Amaç düşük tbm'yi kısmı içerikle yükseltme. Sitenizin hiçbir detayını bilmedğimiçin eğer bu klasik bir blog sitesi ise, benim yukarıda yazdıgım yöntem TBM arttırır. Bir diğer TBM yöntemim ise, hiçbir firmayı engellememek reklamvereni yani, çöpleri de silmeye çalıştığında maalesef yine tbm düşüyor.